Toti antreprenorii au auzit inca de la infiintare sintagma „relatii de munca”. Si in momentul in care au descoperit cat de complexa si cuprinzatoare este acesta sintagma, majoritatea antreprenorilor au ajuns la concluzia ca aceasta ramura a afacerii trebuie lasata in mana specialistilor. Din cauza frecventelor modificari ale legislatiei din domeniul relatiilor de munca, intregul proces de salarizare este unul extrem de complex si sofisticat. Modificarile recente din Codul Muncii privind salarizarea, prevad pe langa calcularea impozitelor, a indemnizatiei pentru concediile medicale, plata taxelor directe precum si a altor adaosuri/retineri, completarea si depunerea lunara a declaratiei 112.
Tot in cadrul procesului de relatii de munca se regaseste obligatia de a intocmi si inregistra in REVISAL diversele modificari din structura salariatilor.

Pentru a usura acest proces societatea noastra vine in intampinarea dumneavoastra cu o gama larga de servicii in ceea ce priveste administrarea de personal:

1. Intocmirea contractelor de munca si transmiterea in REVISAL.
2. Intocmirea deciziilor, actelor aditionale sau altor acte specifice si transmiterea in REVISAL.
3. Intocmirea si eliberarea adeverintelor de salarii ale angajatilor.
4. Reprezentarea in cadrul controalelor ITM.
5. Intocmirea fisei postului, pontajelor, etc.
6. Procesarea si calculul salarial.
7. Intocmirea fluturasilor de salariu.
8. Intocmirea statelor de plata.
9. Plata contributiilor si a taxelor in conturile de trezorerie.
10. Intocmirea si depunerea declaratiilor lunare la Administratia Financiara.
11. Redactarea Regulament de ordine interioara.
12. Depunerea dosarelor de recuperare a sumelor de la FNUASS privind concediile medicale si indemnizatiile sociale de sanatate.
13. Verificarea, depunerea si intocmirea diverselor documente catre CASA DE PENSII.
14. Verificarea, depunerea si intocmirea diverselor documente catre AJOFM.
15. Verificarea, depunerea si intocmirea diverselor documente catre CASA DE SANATATE.

Parteneriatele durabile incep cu o discutie! Daca specificul activitatii dumneavoastra nu se regaseste intocmai in serviciile descrise mai sus, va informam ca aceste servicii sunt titlu informativ si va invitam sa accesati http://hmgroup.ro/cere-o-oferta/ sau sa ne contactati telefonic!