ADMINISTRAREA AFACERII TALE

HM GROUP a fost înființată ca societate comercială cu răspundere limitată cu capital integral privat românesc, oferind și completând treptat o gama de produse și servicii în domeniul afacerilor. Mai precis, activitățile de bază ale companiei au pornit de la ideea furnizării unui pachet complex de servicii necesare oricărei afaceri.

Așadar, HM GROUP iși propune să faciliteze administrarea oricărei afaceri prin punerea la dispoziția antreprenorilor a unui pachet complex de servicii și documentații tehnice adaptate fiecărui domeniu de activitate în parte.

Deoarece avem credința că a venit timpul calității în domeniul prestării serviciilor, politica firmei este orientată către găsirea și executarea celor mai bune proceduri, care să permită satisfacerea cerințelor beneficiarilor. Astfel, am pus bazele unei societăți care este alături de afacerea dumneavoastră încă de la inființare prin departamentul nostru de CONSULTANȚA ÎN AFACERI care se ocupă cu consilierea clienților în vederea începerii unei afaceri precum și cu întocmirea și depunerea tuturor documentelor necesare înființării unei firme și obținerii autorizațiilor necesare.

HM-team

De asemenea, suntem alături de clienții noștrii pe tot parcursul evoluției afacerii lor oferind consultanța de specialitate oricând aceștia au nevoie prin departamentul nostru de CONTABILITATE, FISCALITATE  și RELAȚII DE MUNCĂ.